Reggel 6 óra van. Nem rendhagyó módon a telefonom ébreszt, hiszen több funkciója közül ez az egyik feladata. Miután kikeltem az ágyból és a reggeli tisztálkodással végeztem, reggelit készítek a családnak. Örömmel teszem, nem érzem kötelező dolognak azt, hogy gondoskodjam a családomról. Miután befejeztük a reggeli étkezést, mindenki indul a dolgai-ha úgy tetszik-feladatai után.

feladat

Olyan munkahelyen dolgozom, ahol megoldatlan feladatok várnak ránk és ezt most szó szerint kell érteni. A főnököm is így mondja..."Akkor mondanék egy feladatot" Nem dolgok vagy problémák, vagy esetek vannak nálunk, hanem FELADATOK. Folyamatos megoldást keresünk egészen addig amíg le nem telik a munkaidő. Munka végeztével jön a bevásárlás és bekerülök a társadalom vérkeringésébe. Emberek jönnek-mennek az utcán, intézik ügyes bajos dolgaikat. 

feladat

Buszra szállok és a sofőr elindul velünk. A sofőr felel az utasok biztonságáért és azért, hogy mindenki megérkezzen a célállomásra. Neki ez a munkája. Mire hazaérek együtt a család, körbeüljük a vacsoraasztalt és megbeszéljük a napi eseményeket. Szerintem itt tölti be a Család fogalom a funkcióját.

Kis humor..Iskolában...Van házid? Igen van! Töltsek? :-)

Életem egy napjának története azt mutatja, az életben nem problémák vesznek körül hanem feladatok, amelyek megoldásra várnak. A tárgyak azért vesznek körül bennünket, hogy könnyebbé tegyék mindennapjainkat. Az élőlények és a materiális dolgok nagyon jól kiegészítik egymást. Az élőlények feladata, hogy egymást éltessék, hiszen a növények és állatok nélkül mi emberek sem tudnánk létezni. Ha bajba kerülünk, talán egy másik embertársunkra számíthatunk segítségül. Az Élet egy nagy körforgás senki sincs meg a másik nélkül. Sem élőlény, sem ember.

Mindennek és mindenkinek megvan a maga szerepe ebben a világban, mindenkire SZÜKSÉG van!

Feladatra fel hajrá!!!